- camperplaats -

camperplaats "Quinta Portugal Travelling

Graag willen we ons terrein open stellen voor campers om er te overnachten. De omgeving van Lousã is namelijk zeker de moeite waard om tijdens de vakantie te bezoeken.

Onze locatie ligt tussen de olijfgaarden van Lousã en heeft uitzicht op de  Serra da Lousã. Dit gebergte staat bekend om zijn leistenen dorpen en de extreme sporten die hier beoefend worden. Het is een prachtig gebied om te wandelen of te fietsen.

20201010_090850.jpg

We hebben een deel van onze tuin ingericht met ruime plaatsen waar u met uw camper kunt overnachten.

Bij het opstaan kunt u genieten van een prachtige zonsopgang over de Serra da Lousã. 's Avonds ziet u de zon wegzakken achter de bergen in het westen.

 

Het terrein is voorzien van groen gras en (nog jonge) fruitbomen. Water en elektriciteit zijn aanwezig. Ook is er een eenvoudige sanitaire voorziening aanwezig.
We willen dit alles op een ecologisch verantwoorde manier doen. De douche wordt verwarmt door de zon en de toilet bestaat uit een droog toilet.

De grote supermarkt is op ca 500m loopafstand.

Verder zijn er in het gezellige historische centrum een tal van restaurantjes en cafeetjes.

Er zijn er mooie wandelroutes uitgezet in de omgeving en in de Serra de Lousã. Voor de mountainbikeliefhebber is er een down Hill parcours. Naast het kasteel heeft Lousã een prachtig natuurzwembad.

Voor het verblijven in onze tuin hebben wij geen prijzen. Mocht u onze overnachtingsplaats een warm hart toedragen. dan kunt u altijd een donatie achterlaten om deze mooie overnachtingsplaat in stand te houden en om voor de toekomst van een plekje verzekerd te zijn.

Voor het gebruik van de elektriciteit vragen wij een bedrag van €2,- per nacht

We hopen u komend jaar te mogen verwelkomen in onze "achtertuin".

Onze camperplaats is te vinden op:
N 40.11863, W 8.25399
N 40°07'07", W 8°15'14"

Het gebruik van deze coördinaten is zeer aan te raden! Er is geen bewegwijzering naar de camperplaats.

U kunt natuurlijk ook altijd even bellen wanneer u twijfelt of u op het goede adres bent of wanneer u de plaats niet kan vinden.

“"Na een prachtige rondreis door Portugal hier onze laatste nacht doorgebracht voordat we naar Nederland vliegen. 

 

Mooi gedaan dit sanitair en een heerlijke douche”

“We zijn door Portugal aan het kriskrassen en wilden graag hier ergens in de buurt een camperplaats vinden. Nou, die hebben we gevonden! Ontzettend leuk om op zo'n mooi stukje groen te staan! Hokje leuk bedacht! We hebben er geen geen gebruik van gemaakt, maar als je wilde douchen, geen probleem! Leuke aanrader dit plekje. Bedankt!”

“Vanmorgen van de kust gekomen door prachtige bergdorpjes, smalle wegen maar een mooie route. Werden erg prettig ontvangen door de gastvrouw en drie kinderen. Het is even een plekje voor je rust. Mooie tuin voor ons, gezellig.

 

We wensen dit gezin veel gezondheid , liefde en geluk toe.”