- wie zijn wij-

Wij zijn Leo en Gerwien van Rij. Sinds de zomer van 2017  wonen we met onze drie kinderen in het groene hart van Portugal, in het plaatsje Lousã. Lousã is een klein stadje aan de voet van de Serra da Lousã. Onze roots liggen in Nederland.

Met ons gezin trekken we er elk jaar op uit met onze eigen Volkswagen camper. We hebben zo al heel Europa doorkruist en veel mooie plaatsen en landen mogen bezoeken. Portugal heeft altijd een bijzonder plekje bij ons gehad, vanwege de warme bevolking, de rust die we hier vinden, het mooie land en het heerlijke klimaat.

In 2013 hebben we in Nederland onze hobby omgezet in ons werk en verhuren we vanuit Noord Nederland Volkswagen campers onder de naam VW Holiday

Omdat we graag onze liefdes mogen omzetten in ons leven hebben we besloten om van ons favoriete vakantieland in thuisland te maken en zijn we verhuisd naar Portugal. We hebben een deel van ons bedrijf met ons meeverhuisd en verhuren in Portugal onder de naam GoCamperPortugal ook VW campers. Zo hopen we meer mensen door middel van een fly&drive de mogelijkheid te bieden om dit wonderlijke land te ontdekken.

 

We vinden het ook leuk om andere reizigers vanover de hele wereld te ontmoeten en hebben daarom een deel van onze tuin geschikt gemaakt voor andere camperreizigers.

Naast al dit campergebeuren hebben we ook nog een vakantiewoning in het centrum van Lousã.

Al onze activiteiten in Portugal brengen we samen onder de naam Portugal Travelling.

 

Want kom je met een VW camper van ons, met je eigen camper of heb je de voorkeur voor een vakantiehuisje in Portugal, Portugal Travellers zijn we dan allemaal.

GOCAMPER PORTUGAL

GoCamper Portugal is een onderdeel van VW Holiday en heeft in Portugal 3 Volkswagen campers voor de verhuur. Deze kunnen opgehaald en ingeleverd worden op het vliegveld van Porto, Lissabon of  in Coimbra. Daarnaast hebben we ook een Alojamento Local, of te wel een vakantiewoning in het historisch centrum van Lousã en ontvangen we in onze achtertuin passanten met een camper.

 

logot4VWholiday kleina.gif
camper.png

“"We hebben een heerlijke rondreis gehad.  Het campertje heeft het goed gedaan. We waren erg blij met de gastvrijheid van de eigenaren. Alles was goed geregeld”

“Ik heb genoten van mijn vakantie in Portugal. Ik hoop jullie nog een keertje te bezoeken en een campertje bij jullie te huren. Succes met de verhuur.”

“...”

Contact Us

TEL:

00351 915685895 (PT)

0031 6 49704588 (Nl)

(ook whatsapp)

          

E-MAIL: portugaltravelling@gmail.com

Follow Us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Reflection
  • Twitter Reflection

Copyright © 2020 - All Rights Reserved - VW Holiday